Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός: Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ.
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Τζιόλα (7)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (7)
Συντελεστές
Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ. (7)
Έτος έκδοσης
έως
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (5)
Εκπαιδευτικά (1)
Ιατρική και Νοσηλευτική (1)
Κοινωνία και κοινωνικές επιστήμες (1)
Φυσικές επιστήμες (1)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (1)
Θέματα
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (5)
4Z-GR-CU : Πανεπιστήμια (1)
JBCC4 : Πολιτιστικές σπουδές: τρoφή και κοινωνία (1)
MBNH3 : Διαιτολογία και διατροφή (1)
PN : Χημεία (1)
T : Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
TDC : Βιομηχανική χημεία και χημική μηχανική (1)
TDCT1 : Ασφάλεια τροφίμων και ποτών (1)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (1)
Είδος
Βιβλίο (7)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (7)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (5)
Επαγγελματική και Ακαδημαική (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (7)
 
1 - 7 από 7 αποτελέσματα
1
από 1
...
Συστήματα Τροφίμων-Διατροφής, Επισήμανση και Ασφάλεια
ISBN: 978-618-221-025-3 || Τζιόλα || 2023 || Σκληρόδετο || 632 σελ.
Κυκλοφορεί, €54.88 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
ISBN: 978-960-418-662-4 || Τζιόλα || 2016 || Σκληρόδετο || 408 σελ.
Κυκλοφορεί, €34.75 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
ISBN: 978-960-418-574-0 || Τζιόλα || 2015 || Σκληρόδετο || 480 σελ.
Κυκλοφορεί, €34.79 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
Επίδραση στην ποιότητα και τη θρεπτική αξία των τροφίμων
ISBN: 978-960-418-369-2 || Τζιόλα || 2011 || Σκληρόδετο || 414 σελ.
Κυκλοφορεί, €31.54 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία και συσκευασία
ISBN: 978-960-418-349-4 || Τζιόλα || 2011 || Σκληρόδετο || 343 σελ.
Κυκλοφορεί, €30.85 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
ISBN: 978-960-418-348-7 || Τζιόλα || 2011 || Σκληρόδετο || 327 σελ.
Κυκλοφορεί, €24.87 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1